Dan Petrescu Al Arabi Qatar Stranieri

Dan Petrescu, prezentat OFICIAL la Al Arabi. Antrenorul a explicat de ce a ales oferta din Qatar: "E o mare provocare"

Dan Petrescu, fostul mare international roman si campion al Ligii I, a luat o decizie surprinzatoare, alegand sa dea curs unei oferte venite din Qatar. Acesta a explicat de ce a semnat cu Al Arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2014, 16:44
Data actualizarii: Marti 10 Iunie 2014, 17:14

In varsta de 46 de ani, campion al Romaniei atat din postura de jucator, cat si din cea de antrenor, dar si cu o cota foarte buna in ultimii ani, dupa ce a trecut pe la Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova, Dan Petrescu a surprins in aceasta vara prin alegerea sa, semnand cu echipa qatareza Al Arabi.

Plecat de la Dinamo Moscova in urma cu cateva luni, dupa ce patronii echipei din capitala Rusiei au decis sa rezilieze intelegerea, Dan Petrescu a analizat atent situatia si a decis sa dea curs unei oferte exotice.

Acesta a fost prezentat astazi in functia de antrenor al lui Al Arabi si a explicat motivele pentru care a ales sa mearga in Golf, spunand ca a vazut oferta ca pe o mare provocare.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns la Doha. Este prima mea experienta in aceasta regiune si imi doresc sa fie una plina de succese. Vreau sa obtin rezultate bune aici. Sa antrenez in zona araba e o provocare pentru mine, sper ca vom obtine victorii importante si toata lumea va fi multumita", a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a semnat un contract pe doua sezoane cu Al Arabi si va incasa circa 3 milioane de dolari anual.

De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Sportul Studentesc, Rapid Bucuresti, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova.

Ca antrenor, acesta are in palmares un titlu al Ligii I si o finala de Cupa Romaniei, pierduta insa in 2008.

Modifică setările cookies