Stranieri

"Daca nu dai tot pe teren, sunt severi!" Ianis Hagi primeste un avertisment de la un fost jucator al lui Rangers  

Debutul bun al lui Ianis Hagi la Rangers i-a entuziasmat pe fanii scotieni, care cer clubului sa il cumpere pe mijlocasul roman de la Genk. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Aprilie 2020, 08:59
Data actualizarii: Joi 02 Aprilie 2020, 09:00

Rangers l-ar putea cumpara pe Ianis Hagi de la Genk, in aceasta vara, pentru 5 milioane de euro, iar fanii si-au exprimat deja admiratia pentru roman. 

Fost jucator al scotienilor, Dorin Goian a vorbit pentru Digi Sport despre prestatia lui Ianis la Rangers, dar si despre ce ar trebui sa faca pentru a ramane in preferintele fanilor, care se schimba usor, in functie de prestatii. 

"Ianis a avut niste partide foarte bune, a marcat goluri, a facut diferenta. De asta a fost adus, ca sa dea o pasa decisiva, sa aiba o sclipire, sa decida un meci. Are nevoie de constanta, suporterii lui Rangers sunt capriciosi, acum te ridica in slavi, te lauda, dar sunt severi daca nu dai totul pe teren. 

Fotbalul scotian are nevoie de un jucator cu calitatile lui Ianis. Daca va continua asa, Rangers il va cumpara si va fi bine pentru el, va juca la o echipa de top din Europa", a declarat Dorin Goian pentru Digi Sport. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies