Singura conditie pentru care Ianis Hagi va ramane la Rangers! "Va insista pentru pastrarea lui Ianis"

Singura conditie pentru care Ianis Hagi va ramane la Rangers! "Va insista pentru pastrarea lui Ianis"

Situatia pandemiei de coronavirus complica si mai mult situatia lui Hagi Jr. la Rangers.

Cu evolutii bune in primele meciuri pentru scotieni, Ianis Hagi nu a mai fost folosit in ultimele meciuri de Steven Gerrard, lucru care i-a nemultumit total pe fani. Criza coronavirusului a stopat campionatul, iar proaspata demisie a presedintelui Dave King complica si mai mult situatia la Rangers.

Scotienii au posibilitatea sa achite o clauza de cumparare catre Genk de 5 milioane de euro in vara, iar o singura conditie trebuie indeplinita pentru ca acest lucru sa se intample, e de parere Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul. De asemenea, acesta crede ca zvonurile ca Lazio se intereseaza de serviciile lui Ianis nu sunt adevarate.

"Mi-e greu sa spun ca Ianis va merge la Lazio, pentru ca nu stiu cum suna clauza de cumparare de catre rangers, daca ei au intr-adevar aceasta optiune. Eu cred ca daca Gerrard ramane in continuare antrenor, el va insista pentru pastrarea lui Ianis, pentru cumpararea lui. Acum sa vedem, ca am inteles ca acolo si-a dat demisia si presedintele, e complicat", a spus Bivolaru, la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

FOTO și VIDEO. Parada de 1 Decembrie 2020. Ediție specială Știrile Pro TV de Ziua României
BRAT

Modifică setările cookies