ULTIMA ORA | Rangers poate deveni o forta a Europei! Milionarii de la Liverpool vor sa preia clubul la care joaca Ianis Hagi! Cand se poate realiza totul

Glasgow Rangers Ianis Hagi Liverpool Stranieri ULTIMA ORA | Rangers poate deveni o forta a Europei! Milionarii de la Liverpool vor sa preia clubul la care joaca Ianis Hagi! Cand se poate realiza totul
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Martie 2020, 17:04
Data actualizarii: Duminica 29 Martie 2020, 17:07

Rangers poate avea alt patron.

Echipa la care evolueaza Ianis Hagi, Glasgow Rangers, ar putea fi cumparata de catre actionarii de la Liverpool. Potrivit Liverpool Echo, informatia a fost lansata de catre Jim McColl.

McCall este unul dintre cei mai bogati scotieni, avand o avere de peste 1,22 milioarde euro si a facut parte dintr-un consortiu care a fost foarte aproape sa o cumpere pe Rangers in 2012, moment in care echipa trecea prin momente dificile. In 2015, acesta a donat 10.000 de actiuni suporterilor gruparii de pe Ibrox. Miliardarul sustine ca a fost contactat de fondul de investitii care detine Liverpool pentru a fi intrebat daca vrea sa se implice.

"In niciun moment, in mintea mea, nu doream sa cumpar. Cu toate acestea, as putea sa imi schimb parerea acum, pentru ca m-am interesat in legatura cu aceasta tehnica folosit, Moneyball. Asta se intampla la Liverpool. Este aceeasi tehnica pe care ei o folosesc. Apoi vedem ca sunt la 22 de puncte peste toti (sunt 25 de puncte) folosind aceasta tehnica. Asa ca e o idee. De fapt, am fost contactati recent pentru a vedea daca suntem interesati sa ne mai uitam o data. Oamenii care au investit la Liverpool ar fi interesati sa arunce o privire, alaturi de noi si sa aplice aceeasi tehnica", a spus McCall pentru Glasgow Times.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!