Stranieri

Constantin Nica și-a găsit echipă în Italia, după ce a plecat de la Dinamo! Va fi coleg cu un român

Constantin Nica (28 de ani) și-a reziliat ieri contractul cu Dinamo, iar fundașul dreapta va evolua din această iarnă în Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 17:08
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 17:09

Nica revenise la Dinamo în vara anului trecut, însă nu a convins și a evoluat într-un singur meci pentru bucureșteni. Vineri, Iuliu Mureșan a anunțat că formația din "Ștefan cel Mare" s-a despărțit de fundașul care are și două meciuri în naționala României.

Constantin Nica va juca în Serie C, la Pistoiese

Constantin Nica s-a înțeles cu formația US Pistoiese 1921, care ocupă locul 18 în grupa B din Serie C, anunță publicația Report Pistoia.

Nica a mai jucat în Italia la cluburi precum Atalanta, Cesena, Avellino sau Latina Calcio, iar la Pistoiese va fi coleg cu un alt român, mijlocașul Sergiu Suciu (31 de ani), care s-a despărțit de Chindia Târgoviște în această iarnă.

Fundașul dreapta era vândut în 2013 de Dinamo la Atalanta pentru 1,6 milioane de euro, însă a evoluat în doar 10 partide la formația din Bergamo, care l-a împrumutat ulterior la mai multe echipe din Italia.

Cota de piață a lui Constantin Nica s-a prăbușit în ultimul an, site-ul de specialitate Transfermarkt evaluându-l acum la doar 25.000 de euro.

  • Două meciuri are Constantin Nica la naționala României, ambele în 2013, când avea 20 de ani
Modifică setările cookies