Stranieri

Cea mai proasta veste pentru Tamas! Situatia se poate complica si mai rau: "Speram sa vina sanatos acasa!"

Gabi Tamas este in inchisoare in Israel. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019, 17:38
Data actualizarii: Joi 02 Mai 2019, 14:40

Gabi Tamas a fost prins conducand in stare de ebrietate cu 205 km/h in Israel, pe un drum cu limita la 90 km/h!

El a fost pus sub acuzare si este, in acest moment, retinut.

Jucatorul a petrecut trei nopti in arest, dupa ce decizia de arest la domiciliu a fost intoarsa de apelul politistilor din fata judecatorilor.

Dan Petrescu, proaspat intors pe banca CFR-ului, a comentat situatia lui Tamas si a spus ca e greu de crezut ca cei de la Hapoel il vor pastra pe roman in echipa. 

"In primul rand e important ca n-a facut nicio victima ceva... Va dati seama sa conduci beat, asta ii mai trebuia. Si, in al doilea rand sunt convins ca clubul nu-l va tine. Speram sa vina sanatos acasa si sa si gaseasca echipa", a fost reactia lui Dan Petrescu. 

Clubul israelian contesta decizia luata in cazul lui Tamas

Presa din Israel anunta ca Hapoel protesteaza vehement la decizia de a-l tine pe Gabi Tamas la inchisoare.

Decizia e contestata de clubul Hapoel, care sustine ca nu era niciun motiv ca Tamas sa fie tinut in arest in conditiile in care permisul jucatorului a fost suspendat iar masina a fost confiscata.

Urmatorul termen este abia duminica, iar pana atunci fotbalistul va sta in spatele gratiilor. Toata echipa a decis sa mearga in vizita la el impreuna cu galeria la judecarea eliberarii de duminica. Jucatorii si staff-ul spera ca vizita sa-l ajute pe Tamas sa treaca mai usor peste perioada de arest. 

"Vreti sa-l transformati in exemplu pe Tamas", au reactionat reprezentantii lui Tamas. Clubul a schimbat avocatul dupa ce acesta nu a reusit sa obtina eliberarea jucatorului.

"Starea mentala a lui Tamas e afectata!" 

Tamas pleca de la o petrecere a clubului alaturi de sotie si o prietena cand s-a petrecut incidentul.

"Anturajul jucatorului anunta ca Tamas se simte extenuat in spatele gratiilor, iar starea lui mentala este afectata de aceasta problema", scrie Sport1 din Israel.

Ioana, sotia lui Tamas, spune ca jucatorul este debusolat complet dupa trei nopti petrecute in arest.

CITESTE SI

Modifică setările cookies