"Vreti sa-l dati exemplu!" Noi informatii despre situatia GRAVA a lui Tamas! Toata echipa merge sa-l viziteze la INCHISOARE

Gabi Tamas nu se simte bine la inchisoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019, 14:26
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2019, 20:25

Presa din Israel anunta ca Hapoel protesteaza vehement la decizia de a-l tine pe Gabi Tamas la inchisoare.

Gabi Tamas a fost arestat in Israel dupa ce a fost prins de politie baut cu 205 km/h pe un drum cu limita la 90 km/h!

Jucatorul a petrecut trei nopti in arest, dupa ce decizia de arest la domiciliu a fost intoarsa de apelul politistilor din fata judecatorilor.

Decizia e contestata de clubul Hapoel, care sustine ca nu era niciun motiv ca Tamas sa fie tinut in arest in conditiile in care permisul jucatorului a fost suspendat iar masina a fost confiscata.

Urmatorul termen este abia duminica, iar pana atunci fotbalistul va sta in spatele gratiilor. Toata echipa a decis sa mearga in vizita la el impreuna cu galeria la judecarea eliberarii de duminica. Jucatorii si staff-ul spera ca vizita sa-l ajute pe Tamas sa treaca mai usor peste perioada de arest.

"Vreti sa-l transformati in exemplu pe Tamas"
, au reactionat reprezentantii lui Tamas. Clubul a schimbat avocatul dupa ce acesta nu a reusit sa obtina eliberarea jucatorului.

 

"Starea mentala a lui Tamas e afectata!" 

Tamas pleca de la o petrecere a clubului alaturi de sotie si o prietena cand s-a petrecut incidentul.

"Anturajul jucatorului anunta ca Tamas se simte extenuat in spatele gratiilor, iar starea lui mentala este afectata de aceasta problema", scrie Sport1 din Israel.

Ioana, sotia lui Tamas, spune ca jucatorul este debusolat complet dupa trei nopti petrecute in arest.
 

Ioana Tamas: E greu sa-l vad asa!

Ioana Tamas a vorbit putin cu presa din Israel dupa ce l-a vizitat pe sotul ei in arest.

"A fost greu sa il vad asa, in aceste conditii. Ochii ii erau pierduti, corpul aplecat si nu a zambit", a spus Ioana Tamas, pentru israelienii de la One.

"E alb ca varul si complet palid. E nevoit sa doarma intr-un centru de detentie. E deja a treia noapte si nu prea a dormit, il doare inima", sustin cei de la One.

CITESTE SI

Modifică setările cookies