Actorul principal din "Vlad" ar vrea sa joace alaturi de Tamas: "Cred ca l-as pune intr-un rol de un 'bad-boy' care este arestat de politie!" Actrita preferata de la Hollywood

 A trecut de la volei la moda pana sa joace in filme.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Actorul principal din serialul "Vlad" s-a intors la fileu. Ar vrea sa filmeze cu Tamas, Ianis si... Charlize Teron. Actorul principal din serialul "Vlad" a ajuns in sala de volei inainte sa inceapa antrenamentul Stelei.

A fost coleg de banca si a jucat in aceeasi echipa cu antrenorul Stelei. Voleibalistii l-au bombardat pe actor cu mingi si cu intrebari.

Charlize Teron e preferata voleibalistului devenit actor. Le-a aratat stelistilor ca nu a uitat de unde a plecat si s-a bagat la joc.

Reporter: "Daca ar fi sa iei un fotbalist roman sa joace in 'Vlad', pe cine ai alege?"
Adrian Nartea: "Cred ca l-as pune pe Ianis ca invatacel. Sa vada si el cum e viata de inchisoare si pe Tamas cred ca l-as pune un bad boy care este arestat de politie!"VIDEO PROTVPLUS.RO

Comuna care a cheltuit cei mai mulți bani UE și atrage românii stabiliți în străinătate
BRAT