Actorul principal din "Vlad" ar vrea sa joace alaturi de Tamas: "Cred ca l-as pune intr-un rol de un 'bad-boy' care este arestat de politie!" Actrita preferata de la Hollywood

 A trecut de la volei la moda pana sa joace in filme.

Actorul principal din serialul "Vlad" s-a intors la fileu. Ar vrea sa filmeze cu Tamas, Ianis si... Charlize Teron. Actorul principal din serialul "Vlad" a ajuns in sala de volei inainte sa inceapa antrenamentul Stelei.

A fost coleg de banca si a jucat in aceeasi echipa cu antrenorul Stelei. Voleibalistii l-au bombardat pe actor cu mingi si cu intrebari.

Charlize Teron e preferata voleibalistului devenit actor. Le-a aratat stelistilor ca nu a uitat de unde a plecat si s-a bagat la joc.

Reporter: "Daca ar fi sa iei un fotbalist roman sa joace in 'Vlad', pe cine ai alege?"
Adrian Nartea: "Cred ca l-as pune pe Ianis ca invatacel. Sa vada si el cum e viata de inchisoare si pe Tamas cred ca l-as pune un bad boy care este arestat de politie!"

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT