Stranieri

Sotia lui Tamas rupe tacerea dupa ARESTAREA jucatorului: "Ochi pierduti, corp aplecat, nu a zambit!" Prin ce trece la inchisoare

Gabi Tamas a petrecut a treia noapte in arest, dupa ce a fost retinut pentru 30 de zile pentru ca a condus baut cu 205 km/h. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019, 11:54
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2019, 11:57

Gabi Tamas plateste scump ultima escapada. Baut in urma unei petreceri cu echipa, Tamas s-a urcat la volan si accelerat pana la 205 km/h pe un drum cu limita de 90 km/h.

Politia l-a retinut, iar judecatorii au emis mandat de arestare pe o perioada de 30 de zile. Avocatii jucatorului au facut apel, insa duminica este urmatorul termen.

Ioana, sotia lui Tamas, spune ca jucatorul este debusolat complet dupa trei nopti petrecute in arest.

"A fost greu sa il vad asa, in aceste conditii. Ochii ii erau pierduti, corpul aplecat si nu a zambit", a spus Ioana Tamas, pentru israelienii de la One.

"E alb ca varul si complet palid. E nevoit sa doarma intr-un centru de detentie. E deja a treia noapte si nu prea a dormit, il doare inima"
, sustin cei de la One.
 

Hapoel Haifa a concediat avocatul!


Pentru ca nu a reusit sa-l scoata din arest pe Tamas, avocatul angajat de club a fost dat afara si inlocuit. Conducerea echipei a decis sa apeleze si la consul Romaniei din Israel, in speranta ca situatia va fi rezolvata pe cai diplomatice.

"Daca ar fi fost israelian, ar fi fost deja liber si nici macar nu era arestat la domiciliu", spunea, joi, avocatul lui Tamas.

CITESTE SI

Modifică setările cookies