Stranieri

Chiriches l-a INFURIAT pe Ronaldo! A fost MONDIAL in fata ZEULUI de la Juventus, apoi a DORMIT la faza din care s-a facut 2-1

Vlad Chiriches s-a tinut tare in fata lui Ronaldo in Juventus - Sassulo!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Ianuarie 2021, 22:30
Data actualizarii: Duminica 10 Ianuarie 2021, 23:44

Romanul a fost in centrul atentiei de mai multe ori pe parcursul primei reprize a partidei de la Torino. Chiriches a intervenit aproape de fiecare data oportun si a contribuit din plin la efortul defensiv al echipei sale. In minutul 25, capitanul Romaniei a avut prima confruntare periculoasa cu Ronaldo!

Scapat singur cu Chiriches, portughezul a incercat sa se desprinda si sa traga la poarta din interiorul careului, lateral dreapta. Fundasul lui Sassuolo a intervenit la sacrificiu si a plonjat fantastic in fata lui Cristiano, blocandu-i sutul. Nu doar ca mingea n-a mai ajuns la poarta, dar Chiriches a scos maximum posibil. Din contra, balonul a sarit in Ronaldo, apoi in aut de poarta. Starului de la Juve nu i-a convenit deloc rezultatul fazei. A dat cu mana de pamant, vizibil iritat!

  • BREAKING NEWS: Chiriches l-a INFURIAT pe Ronaldo! Faza la care a fost MONDIAL in fata ZEULUI de la Juventus! Ce a putut sa-i faca lui Cristiano

Desi a ramas in 10 in finalul primei parti, dupa eliminarea lui Pedro Obiang, si a primit gol repede in repriza a doua (50 Danilo), Sassuolo a revenit pe tabela prin reusita lui Defrel (58). Presata in propria jumatate, echipa lui Chriiches a cedat in final. Ramsey a inscris in minutul 82, dupa centrarea de pe partea stanga a pustiului Frabotta. Chiriches are partea lui mare de vina la golul de 2-1. Desi putea interveni pentru a opri mingea, Chiriches s-a oprit in fata ei si a lasat-o sa curga pana la Ramsey, care a marcat din apropiere. Antrenorul lui Sassuolo, De Zerbi, l-a inlocuit in minutul 86 pe fundasul roman.

Ronaldo a stabilit scorul final al partidei, 3-1. A marcat cu un sut din interiorul careului in minutul 3 al prelungirilor, dupa ce a controlat superb o pasa de 70 de metri venita de la Danilo.

CITESTE SI

Modifică setările cookies