Bogdan Lobont AS Roma Francesco Totti Poveștile sport.ro trigoria Stranieri

VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonț a dezvăluit "ritualul" pe care îl avea în fiecare dimineață cu Francesco Totti

Fostul portar al naționalei a petrecut nouă ani în vestiarul celor de la AS Roma lângă Francesco Totti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:20
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:39

Bogdan Lobonț, fostul goalkeeper al echipei naționale a României care a fost legitimat nouă sezoane la AS Roma, l-a caracterizat pe simbolul ”giallorossilor”, Francesco Totti, la emisiunea ”Poveștile Sport.ro”.

”E timid, el pare așa, că îți face o impresie puternică. În ultimii trei ani de carieră ai lui pregăteam împreună micul dejun la Trigoria practic în fiecare dimineață. 

  • Sotia lui Totti i-a jucat o FARSA fostului fotbalist. E o doamna INSARCINATA in casa! Francesco a ramas MUT

Povesteam și erau momente când se vedea și din timbrul vocii, și din gesturi, această timiditate. Un băiat super-normal, ca toți marii campioni”, a povestit ”Lobby”.

  • 86 de selecții a strâns Bogdan Lobonț în naționala României

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

Emisiunea ”Poveștile Sport.ro” poate fi urmărită în fiecare luni pe VOYO.

Modifică setările cookies