Bogdan Lobont ajax AS Roma Fiorentina Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV ”Mi-a plăcut continuitatea”. Bogdan Lobonț, invitat la ”Poveștile Sport.ro”

Bogdan Lobonț (44 de ani), fostul goalkeeper al echipei naționale, a fost invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea ”Poveștile Sport.ro”.


SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2022, 17:21
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2022, 17:22

Printre altele, fostul internațional a vorbit și despre principiile care i-au ghidat cariera de fotbalist. Lobonț își dorește un proiect pe termen mediu sau lung și ca antrenor.

„Am puține echipe în CV, unde am activat. Mi-a plăcut continuitatea! Poate ăsta a fost un principiu pe care încă nu-l cunoșteam, toți ne ghidăm viața după principii. De asta spun tot timpul, dacă se ivește un proiect interesant, minimum doi ani de zile. 

Pentru mine o perioadă minimă începe de la doi ani de zile, după aceea vorbim de termen lung. De asta vreau să fac analogia între echipele pentru care am jucat. Am stat șase ani la Amsterdam. Am stat un an la Fiorentina pentru că am ales echipa națională”, a spus Bogdan Lobonț, în cadrul emisiunii ”Poveștile Sport.ro”.

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

VIDEO - Emisiunea ”Poveștile Sport.ro”, cu Bogdan Lobonț

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!