3 romani isi pot lua ADIO de la un vis in aceasta vara! Rednic este in pericol sa fie demis de la Standard! Un SUPER antrenor si-a dat acordul sa-l inlocuiasca:

Autor: Sport.ro
Joi 04 Aprilie 2013, 16:59

	3 romani isi pot lua ADIO de la un vis in aceasta vara! Rednic este in pericol sa fie demis de la Standard! Un SUPER antrenor si-a dat acordul sa-l inlocuiasca:

Cod ROSU in Belgia: Standardul lui Rednic, Cristea si Tucudean ataca Liga Campionilor!
Standard Liege - Anderlecht, sambata, ora 19:00, IN DIRECT pe Sport.ro si Voyo.ro

Lui Mircea Rednic nu ii merge foarte rau la Standard Liege, acolo unde a reusit sa prinda play-off-ul pentru Liga Campionilor si unde a facut o echipa cel putin interesanta, promovand o serie de tineri care au luat deja ochii marilor echipe ale Europei.

Chiar si asa, in ciuda locului 4 ocupat in clasament, spaniolii de la AS sustin ca sefii clubului belgian ar putea renunta la serviciile lui Rednic, acestia purtand deja o serie de negocieri cu Pepe Mel, antrenorul-revelatie al lui Betis Sevilla, cel care a uimit Primera Division in acest sezon.

AS scrie ca Pepe Mel, in varsta de 50 de ani, este decis sa plece din Andaluzia dupa cele 3 sezoane petrecut pe banca alb-verzilor si si-ar fi dat deja acorul sa o antreneze pe Standard.

In cazul in care Rednic va parasi echipa, situatia romanilor de la Standard se complica si ea, nici Cristea, nici George Tucudean nereusind sa impresioneze in cele cateva luni petrecute in Belgia, ceea ce ar putea face ca ambii sa se intoarca in Liga 1. Daca situatia 'printului' Cristea este ceva mai clara, acesta fiind doar imprumutat de la Petrolul, pentru Tucudean o intoarcere in liga 1 ar putea fi 'insotita' de o suma de bani, acesta fiind transferat pe 700.000 de euro in urma cu doar 3 luni.

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies