George Puscas reading Reading FC Stranieri

George Pușcaș, pe lista neagră a lui Reading! Anunțul făcut de presa din Anglia 

Randamentul lui George Pușcaș la Reading este catalogat slab de jurnaliștii britanici. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 18:12
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 18:25

George Pușcaș (25 ani) a sosit la Reading în 2019, când clubul englez i-a achitat lui Inter 7.5 milioane de euro. Dacă în primii doi ani atacantul a oscilat evoluțiile bune cu cele modeste, în sezonul 2021-2022, românul este o umbră a jucătorului care a impresionat la Campionatul European U21 din 2019, desfășurat în Italia.

Cu un singur gol marcat în 20 de meciuri în acest sezon, jurnaliștii britanici susțin că Pușcaș ar putea părăsi clubul în această iarnă. 

„Este un jucător talentat, iar Pușcaș continuă să fie membru important în echipa lui Paunovic. Cu toate acestea, Reading poate decide că este timpul să își recupereze banii investiți în el în perioada de transferuri din iarnă. 

Ar fi interesant să vedem dacă Pușcaș poate atrage potențiali cumpărători, dar este posibil să fie un club sau două interesate”, scrie footballleagueworld.co.uk

În 85 de meciuri pentru Reading, Pușcaș a marcat 18 goluri și a oferit 5 pase decisive. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Bihor Oradea, Inter Milano, Bari, Benevento, Novara și Palermo, iar pentru naționala României a adunat 26 de prezențe, reușind să marcheze 8 goluri. 

248 de zile fără gol pentru Pușcaș 

Suporterii clubului englez s-au săturat și ei de ineficiența internaționalului român și au realizat o pagină pe Twitter, unde numără zilele de când Pușcaș nu a mai marcat pentru Reading.

Modifică setările cookies