Asta poate fi salvarea lui Radoi! Prima varianta daca va fi dat afara de Al Ahli! Ce decizie ar trebui sa ia?

Autor: Sport.ro
Marti 02 Decembrie 2014, 15:51

Mirel Radoi va fi pus pe liber de Al Ahli in aceasta iarna, anunta astazi presa araba. DETALII AICI

Mirel Radoi are sanse minime sa mai ramana la Al Ahli si este pus in fata unei decizii importante. Sa-si incheie cariera in fotbalul arab, sau e momentul sa puna banii pe planul doi pentru o revenire la Steaua, echipa care il asteapta oricand cu bratele deschise?

Pentru conturile lui Radoi, salvarea ar putea veni de la Victor Piturca, care isi face deja planurile pentru campania de transferuri din aceasta iarna. Piturca este omul care l-a adus pe Radoi la Steaua in 2000, iar cei doi au pastrat tot timpul o relatie buna.

Este suficient ca Piturca sa ceara transferul lui Radoi, iar mutarea s-ar putea realiza pe fast-forward. In momentul semnarii contractului, conducerea clubului Ittihad l-a asigurat pe Piturca de sprijin financiar consistent pentru transferurile din iarna.

A doua varianta ar implica o revenire spectaculoasa a lui Radoi in fotbalul romanesc. Dar ar fi un pas riscant pentru fostul capitan al Stelei, care in 2009 a plecat din Romania cu o imagine excelenta, de idol pentru multi suporteri.

Forma modesta a lui Radoi i-a infuriat pe suporterii lui Al Ahli, iar la ultimul meci de campionat s-au petrecut scene jenante pentru fundasul roman, care a fost fluierat minute in sir de propriii suporteri. DETALII AICI

Presa araba i-a anuntat plecarea de la Al Ahli

Al Ahli Dubai va renunta la Mirel Radoi si la brazilianul Grafite in aceasta iarna, este anuntul bomba facut astazi de presa araba.

Prestatiile modeste din ultima perioada l-au facut pe Radoi o tinta a suporterilor nemultumiti, iar ultimul meci a oferit imagini incredibile. Altadata un erou pentru echipele arabe la care a evoluat, Radoi a fost fluierat de tot stadionul in infrangerea suferita in fata echipei Emirates, scor 0-1.

Ce decizie trebuie sa ia Radoi? (4357 voturi)
 
Sa ramana in fotbalul arab
23.66%
1031 voturi
 
Sa revina la Steaua
58.07%
2530 voturi
 
Sa-si incheie cariera de fotbalist la 33 de ani
18.27%
796 voturi
Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies