"Are calitati de Bundesliga, dar mentalitate de amator!" Fostul antrenor al lui Gicu Grozav da de pamant cu internationalul roman

Gicu Grozav Kisvarda Tamas Bodog Stranieri "Are calitati de Bundesliga, dar mentalitate de amator!" Fostul antrenor al lui Gicu Grozav da de pamant cu internationalul roman
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Aprilie 2020, 18:08
Data actualizarii: Luni 13 Aprilie 2020, 18:11

Tamas Bodog, antrenorul lui Kisvarda, a vorbit despre defectele fostului sau jucator, Gicu Grozav.

Gicu Grozav a fost jucatorul lui Kisvarda, in prima liga a Ungariei. Grozav a fost coleg la Kisvarda cu Iasmin Latovlevici, insa ambii au fost dati afara de la echipa dupa ce au ales sa revina in tara pe timpul pandemiei de coronavirus. Clubul maghiar a considerat gestul celor doi drept o iresponsabilitate, iar contractele internationalilor romani au fost incheiate.

Tamas Bodog, antrenorul lui Kisvarda, spune de Gicu Grozav ca are calitatile unui fotbalist de Bundesliga, insa condamna mentalitatea acestuia, pe care o aseamana cu cea a unui jucator amator.

"Desi Grozav este un fotbalist de Bundesliga, atitudinea lui - fara sa deranjez vreun amator entuziast din clasa inferioara - este similara cu cea a unui jucator din liga de fotbal de duminica", a spus Tamas Bodog pe site-ul oficial al celor de la Kisvarda.

Gicu Grozav (29 de ani) este liber de contract. Cota atacantului roman este 725.000 de euro, conform Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!