Stranieri

Are 21 de ani, iar FCSB l-a lasat sa plece INCREDIBIL! Cine a ajuns cel mai bine cotat jucator roman! FOTO

Un jucator de 21 de ani e cel mai bine cotat jucator roman la ora actuala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Decembrie 2018, 19:12
Data actualizarii: Joi 20 Decembrie 2018, 19:15

Romania are viitor! Tanarul portar Andrei Radu, eroul nationalei U21 in calificarile pentru EURO, a devenit cel mai bine cotat jucator roman la ora actuala, fiind cotat la 7 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.de. Radu l-a egalat pe un alt tanar jucator, Razvan Marin de la Standard, cotat din vara la 7 milioane de euro.

Cei doi l-au depasit pe Radu Stefan, a carei cota a scazut la 6 milioane de euro, dupa ce in 2014 urcase pana la 10 milioane de euro.

  • Are 21 de ani, iar FCSB l-a lasat sa plece INCREDIBIL! Cine a ajuns cel mai bine cotata jucator roman! FOTO

Radu e cu mult mai valoros fata de orice jucator din Liga 1. Mitrita e cel mai bine cotat pe transfermarkt, cu o estimare a valorii sale la 3 milioane de euro.

Andrei Radu a ajuns in Italia, dupa ce a plecat dezamagit de la academia lui FCSB si a trecut pe la echipa U19 a lui Dinamo. El a ajuns la Pergolettese, iar apoi a prins o mutare de vis la Inter Milano. A fost imprumutat pe rand la Avellino, iar acum este titularul Genoei in Serie A.

La nationala de seniori, Chiriches e al doilea cel mai bine cotata dupa Razvan Marin, cu o cota de piata de 4,5 milioane de euro. Stanciu este evaluat la 4,25 milioane de euro, in timp ce Tatarusanu valoreaza 4 milioane de euro.


 

Modifică setările cookies