Antrenorul Parmei, cuvinte de lauda pentru Man inaintea meciului cu Fiorentina: "Este un jucator bun, tehnic cu mingea la picior! Avem nevoie de el!"

Antrenorul Parmei, cuvinte de lauda pentru Man inaintea meciului cu Fiorentina: "Este un jucator bun, tehnic cu mingea la picior! Avem nevoie de el!"

Parma va juca in deplasare cu Fiorentina in etapa cu numarul 26 de Serie A.

Desi a avut un inceput mai greu la echipa antrenata de Roberto D'Aversa, Man a facut o prima repriza buna in meciul cu Inter inainte sa fie schimbat la pauza dupa ce a fost faultat dur de Bastoni.

La conferinta de presa de dinainte de meci, antrenorul Parmei l-a laudat pe fotbalistul venit de la FCSB, despre care a spus ca are o tehnica foarte buna cu mingea la picior dar si calitati fizice bune. Totodata, D'Aversa a atras atentia ca internationalul roman mai trebuie sa lucreze la jocul fara minge.

"A incasat niste lovituri, de fapt una de la Bastoni, dar se intampla, e normal, Man este intr-o perioada de adaptare. Aici, in Italia, trebuie sa intelegi in ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii. 

Man este un jucator foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie sa fie atent la mingile pierdute, la mingile care trebuie recuperate, la momentul de posesie.

Trebuie sa mai invete si jocul fara minge, sa inteleaga interpretarea tactica. El are si calitati fizice, este rezistent. Isi va da seama cu timpul ca pentru a deveni un jucator complet trebuie sa mai lucreze la anumite capitole.

Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucator care ne poate ajuta sa dam mai multe goluri", a declarat Roberto D'Aversa inaintea meciului de duminica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies