Reactia lui Giovanni Becali dupa ce Anamaria Prodan a amenintat ca il da in JUDECATA pe Man! "Eu am castigat un proces similar"

anamaria prodan Dennis Man giovanni becali proces Transfer Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Martie 2021, 16:24
Data actualizarii: Sambata 06 Martie 2021, 17:41

Transferul lui Dennis Man la Parma a starnit un scandal intre familia Becali si Anamaria Prodan.

Impresara a anuntat ca vrea sa mearga in instanta pentru a incasa banii pe care ar fi trebuit sa ii primeasca dupa mutare. 

Giovanni Becali a vorbit despre acest posibil proces si, bazandu-se pe un exemplu personal, a spus ca Dennis Man ar putea scapa usor. 

"Eu am ramas cu jucatorul intr-o relatie extraordinara. In civil, judecatorul va vedea ca Man a castigat 300.000 la FCSB si ca trebuie sa dea 350.000 de euro. Un judecator cere sa i se faca dovada cheltuielilor.

Un manager care stie ca are dreptate, cand se duce intr-un proces, nu face discutii cu nimeni. Eu, daca stiu ca am dreptate, nu imi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu cand a avut 17 ani si eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci.

L-am propus la Inter cand mai avea un an de contract. Voiam sa ia Galatasaray 10-12 milioane si sa nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.

Emre a venit si mi-a zis: 'Nea Giovanni, vreau sa plec liber de contract'. I-am zis ca il dau in judecata. Trebuia sa imi iau si eu ceva ca am cheltuit niste bani cu el.

L-am actionat la Milano, a venit judecatorul si mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru ca am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasari", a declarat Giovanni Becali, la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!