Meghan Markle continua dezvaluirile SOC! Casa Regala a INTERZIS-O la televizor: "Nu aveam voie nici macar sa vorbesc" 

Meghan Markle Dezvaluiri Familia Regala Regina Elisabeta Stiri Meghan Markle continua dezvaluirile SOC! Casa Regala a INTERZIS-O la televizor: "Nu aveam voie nici macar sa vorbesc"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Martie 2021, 18:16
Data actualizarii: Sambata 06 Martie 2021, 18:22

Meghan Markle a oferit un interviu de senzatie in aceasta saptamana. 

Ducesa de Sussex a vorbit despre interdictiile care i s-au pus inca dinainte de a se casatori cu printul Harry. 

Meghan Markle a dezvaluit, printre altele, ca nu avea voie sa ofere interviuri fara ca cineva din staff-ul familiei regale sa asiste. Oprah si-a amintit ca a vrut sa ii ia un interviu in 2018, inainte de nunta, fiind refuzata pe motiv ca nu este momentul potrivit. 

  • Meghan Markle continua dezvaluirile SOC! Casa Regala a INTERZIS-O la televizor: Nu aveam voie nici macar sa vorbesc

"Imi amintesc foarte bine acea conversatie. Nici macar nu mi s-a permis sa am acea discutie cu tine personal, corect. Trebuiau sa fie oameni din staff, care sa stea acolo", a declarat ducesa de Sussex, care a spus si de ce acum poate sa vorbeasca. 

"Suntem de cealalta parte a multor experiente de viata care s-au intamplat. De asemenea, avem capacitatea de a face propriile alegeri. Atunci nu am putut spune 'da', nu a fost alegerea mea.

Ca adult, care a trait o viata cu adevarat independenta, pentru a intra apoi in acest construct diferit de ceea ce cred eu, de ceea ce oamenii isi imagineaza, este cu adevarat eliberator sa poti avea dreptul si privilegiul in anumite moduri sa poti spune 'da'.

Sunt gata sa vorbesc. Sa fac o alegere pe cont propriu. Si sa iau decizii pentru mine insami", a declarat Meghan Markle in interviul acordat lui Oprah. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!