Stranieri

"A zis să nu îl deranjez la oferte sub suma asta". Prețul stabilit de patronul Parmei pentru Man și Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt doi dintre cei mai bine cotați jucători români, chiar dacă echipa la care evoluează a retrogradat în Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 10:12
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 10:16

Giovanni Becali a dezvăluit că fotbaliștii au avut parte de oferte de-a lungul verii, însă sumele oferite nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor patronului de la Parma. 

Kyle Krause i-a transmis lui Giovanni Becali că ia în calcul transferul internaționalilor români doar dacă sunt oferte de peste 20 de milioane de euro, însă sumele oferite au fost în jur de 12 milioane de euro. 

  • A zis să nu îl deranjez la oferte sub suma asta . Prețul stabilit de patronul Parmei pentru Man și Mihăilă

"Man a jucat 2-3 meciuri amicale, iar Mihăilă este într-o recuperare ușoară. Simte dureri mici la o viteză mare. Mi s-a spus că trebuie să se acomodeze cu aceste dureri pentru că în timp vor dispărea. Mihăilă a plecat accidentat, a stat trei luni, după a jucat și iar s-a accidentat. 

Au fost oferte pentru amândoi, dar Krause este un președinte foarte bogat care contează pe acești jucători. A zis să îi deranjez la oferte de peste 20 de milioane de euro. Au fost oferte de 10, 12 milioane de euro sau chiar mai puțin decât a dat el, deci nu îl pot deranja", a spus Giovanni Becali pentru ProSport LIVE.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies