alaves Ianis Hagi Luis Garcia Plaza Stranieri

Antrenorul lui Alaves, mesaj pentru Ianis Hagi. Ce așteaptă de la decarul echipei

Ianis Hagi (24 de ani) a legat două meciuri ca titular la Alaves, iar la partida cu Celta Vigo (1-1) a fost aproape și de primul gol în tricoul spaniolilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 17:24
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 17:23

Împrumutat în această vară de la Rangers, Ianis Hagi a ajuns la patru meciuri jucate în tricoul lui Alaves. La partida cu Celta Vigo, de joi, decarul bascilor a fost aproape de un gol dintr-o lovitură liberă, însă portarul Ivan Villar a respins de sub transversală.

Luis Garcia Plaza: "Trebuie să începem să marcăm din faze fixe. Lui Ianis i-a lipsit puțin"

Ianis Hagi, responsabil cu executarea fazelor fixe la Alaves, a primit un mesaj indirect de la antrenor. La conferința de presă premergătoare meciului cu Osasuna, Luis Garcia Plaza a recunoscut că așteaptă mai mult de la fazele fixe ale echipei sale și își dorește ca Alaves să fructifice aceste momente ale jocului.

"Trebuie să începem sa înscriem din faze fixe, să reușim să câștigăm un meci din astfel de momente. Anul trecut am reușit să înscriem din fazele fixe, trebuie să începem să facem din nou asta. Nu vreau să spun că nu se muncește sau că băieții nu se antrenează, pentru că o fac, dar pur și simplu nu reușim să băgăm mingea în plasă.

De exemplu, la lovitura liberă a lui Ianis, i-a lipsit puțin să marcheze. Apoi, la un corner pe care l-am avut, am trimis puțin pe lângă poartă cu capul. Totul ține de finalizare, dar sper că mâine să putem marca din fază fixă", a spus Luis Garcia Plaza.

Antrenoril lui Alaves a adăugat că Ianis Hagi va fi în continuare folosit pe postul de mijlocaș ofensiv și nu exclude varianta ca formația sa să evolueze cu doi atacanți.

Alaves, locul 16 în a Liga, cu 7 puncte în 7 etape, primește vizita celor de la Osasuna, duminică, de la ora 17:15.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!