Andrei Radu este BLOCAT intr-un hotel din Italia din cauza pandemiei: "Este inchis acolo, il ajuta clubul!" 

Andrei Radu George Puscas Serie A Stranieri Andrei Radu este BLOCAT intr-un hotel din Italia din cauza pandemiei: "Este inchis acolo, il ajuta clubul!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 12:24
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 12:25

Italia este una dintre cele mai afectate tari de pandemia de coronavirus. Din acest motiv, campionatul a fost suspendat, iar jucatorii sunt obligati sa ramana in carantina pana cand virusul nu mai reprezinta un risc. 

Portarul roman se afla intr-un hotel, acolo unde este obligat sa ramana pana cand situatia se va remedia. George Puscas a vorbit la Digi Sport despre situatia prietenului sau bun, Andrei Radu. 

"El este inchis la hotel. Il ajuta clubul cu mancarea, cu conditiile antrenamentului, cu tot ce e nevoie. Pe planul asta ei stau mai bine, chiar mi-a zis ca este ok, se antreneaza, doar ca sta inchis. Fiind si singur, nu are alte posibilitati. 

E altceva sa faci carantina cu familia, decat sa stai inchis la hotel. Trece timpul mai greu, dar nu ne ramane decat sa asteptam. El chiar nu are voie sa iasa. Ii aduce la hotel clubul tot ce isi comanda", a declarat George Puscas la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!