Andreas Ivan accidentare Bundesliga Echipa Nationala Schalke 04 Stranieri

EXCLUSIV Andreas Ivan a fost contactat de staff-ul naționalei după debutul în Bundesliga, dar s-a accidentat! Cât va lipsi mijlocașul lui Schalke 04

Fotbalistul născut în Pitești era luat în considerare pentru convocarea la echipa națională în perspectiva meciurilor ”tricolorilor” din preliminariile pentru Euro 2024.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 15:16
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 15:16

Andreas Ivan, mijlocașul în vârstă de 28 de ani născut în Pitești care în ianuarie a debutat pentru Schalke 04 în Bundesliga, s-a accidentat la scurtă vreme după ce a fost contactat de staff-ul echipei naționale, care îl viza pentru o convocare la debutul din martie al ”tricolorilor” în preliminariile Euro 2024.

Andi va lipsi aproximativ două luni, mai exact între șase și opt săptămâni (în funcție de cât de bine va decurge recuperarea), din cauza unei inflamații la un os al bazinului, care a venit după o perioadă de efort intens.

Acesta este motivul pentru care nu a fost folosit în ultima etapă de campionat, 0-0 în deplasare cu Borussia Monchengladbach, meci disputat sâmbătă.

Cum s-a descurcat Andi Ivan la debutul oficial pentru Schalke

În mod normal jucător ofensiv, extremă stânga cu predilecție, el a fost folosit la prima echipă a lui Schalke ca mijlocaș central, atât în ultimele partidele de pregătire, cât și la debutul în Bundesliga, în eșecul drastic cu Leipzig, scor 1-6.

Atunci, Ivan, care a intrat în minutul 46, a avut o acuratețe a paselor de 90% și s-a remarcat printr-o lovitură liberă executată prin surprindere puțin peste poartă și printr-o acțiune de atac pe care a inițiat-o la ratarea coechipierului Frey.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!