VIDEO ”Devastator, s-a dezlănțuit”! Românul Rareș Burnete a fost desemnat jucătorul lunii ianuarie în campionatul Primavera

Rares Burnete Alexandru Borbei catalin vulturar Jason Vescan-Kodor Razvan Pascalau Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 13:56
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 14:08

Atacantul lui Lecce a înscris 4 goluri în ultimele două etape din campionat, în 4-2 în deplasare cu Atalanta și 1-0 acasă cu Hellas Verona.

UPDATE Rareș Burnete, jucătorul lunii ianuarie din campionatul Primavera, a ”recidivat” în primul meci oficial din februarie: atacantul lui Lecce a înscris golul victoriei în meciul de sâmbătă, 1-0 pe teren propriu cu Hellas Verona, și a ajuns astfel la 7 reușite în acest sezon. Alexandru Borbei, Răzvan Pașcalău și Cătălin Vulturar au fost cu toții integraliști, alături de Rareș Burnete, în echipa de tineret a lui Lecce.

Știrea inițială

Prestațiile excelente ale lui Rareș Burnete (19 ani împliniți acum câteva zile) în campionatul Primavera au făcut ca atacantul lui Lecce să fie desemnat jucătorul lunii ianuarie.

Titular la începutul anului în 0-0 în deplasare cu Juventus Torino, 1-0 acasă cu Fiorentina, 3-2 în deplasare cu Sassuolo și 4-2 în deplasare cu Atalanta, ultim meci în care a înscris un hat-trick, Burnete a fost ales MVP-ul lunii de Mondo Primavera, site-ul considerat ”casa fotbalului juvenil” din Italia.

”Devastator. În prima repriză a suferit mult din cauza marcajului advers, apoi s-a dezlănțuit. 

Mai întâi a deschis scorul din penalty, apoi s-a transformat într-un veritabil răpitor în careu, când a preluat două mingi în interiorul suprafeței și a marcat hat-trick-ul”, a scris Mondo Primavera după prestația atacantului român din 4-2 cu Atalanta.

Cinci români joacă la Lecce Primavera, unul dintre ei este dorit la naționala Australiei

În acest sezon, Rareș Burnete a evoluat pentru echipa de tineret a lui Lecce în 18 meciuri oficiale (în campionat și cupă), în care a înscris 6 goluri.

La Lecce Primavera mai joacă românii Alexandru Borbei (portar, 19 ani), Răzvan Pașcalău (fundaș central, 18 ani), Cătălin Vulturar (mijlocaș central, 18 ani) și Jason Vescan-Kodor (atacant, 17 ani), ultimul fiind născut în București dar abordat recent de federația din Australia pentru a reprezenta naționala de juniori a ”cangurilor”.

Foto: Andrea Stella

Video: US Lecce

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!