Catalin Cirjan Arsenal Burnley Mikel Arteta Premier League Cup Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Cătălin Cîrjan, căpitan în premieră la Arsenal! A înscris un gol în meciul în care a purtat banderola

Talentatul mijlocaș român a debutat la prima echipă a ”tunarilor” lui Mikel Arteta în luna decembrie a anului trecut.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 12:22
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 12:22

După debutul la prima echipă a lui Arsenal din luna decembrie, într-un 3-0 cu Olympique Lyon în Dubai Super Cup, Cătălin Cîrjan a bifat în această săptămână o altă premieră: a fost pentru întâia dată căpitanul ”tunarilor”, într-un meci al formației Under 21 din Premier League Cup.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a purtat banderola în 2-3 cu Burnley din faza grupelor competiției, a înscris al doilea gol al lui Arsenal, în minutul 37, și a avut și alte ocazii, inclusiv o bară.

Convocat constant de managerul Mikel Arteta la prima echipă, Cătălin Cîrjan a revenit pe terenul de fotbal în acest sezon după o perioadă de 480 de zile de absență, cauzată de o accidentare gravă.

Cătălin Cîrjan pentru Sport.ro despre debutul la prima echipă a lui Arsenal

Contactat de Sport.ro după momentul debutului la prima echipă, când a intrat în minutul 67 al întâlnirii cu Olympique Lyon, ”decarul” de la tineretul lui Arsenal ne-a mărturisit: 

”Încă nu îl consider debut, pentru că în minutul 67 s-a schimbat toată echipa și am intrat toți cei de la Under 21”.

Cătălin a fost completat atunci de tatăl Ionel Cîrjan: ”A fost un meci amical, iar debut va fi când va intra alături de cei de la prima echipă. Sperăm să primească și el această șansă. Până atunci muncim în continuare”.

”Învățăm și mergem mai departe. Mă bucur că am reușit să înscriu un nou gol”, a spus Cîrjan după înfrângerea cu Burnley.

Foto și video: Arsenal

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!