Al treilea club care intra la negocieri pentru Budescu! Un roman care joaca acolo a dezvaluit discutiile: "Mi-as dori sa fim colegi!"

Autor: Sport.ro
Joi 24 Decembrie 2015, 15:05

	Al treilea club care intra la negocieri pentru Budescu! Un roman care joaca acolo a dezvaluit discutiile: "Mi-as dori sa fim colegi!"

Steaua si Al Ahli Doha se bat pentru semnatura lui Budescu. Ambele cluburi ofera 1,1 milioane de euro in schimbul atacantului. Si Dinamo Zagreb s-a interesat de cel mai bine cotat jucator din lotul Astrei.

Alexandru Matel a dezvaluit la Dolcesport ca si Dinamo Zagreb este interesata de Budescu. Discutiile au fost demarate in vara si reluate acum, in vederea unui transfer in pauza competitionala din iarna.

"Il astept aici. Am vorbit cu el de mai mult timp, dar negocierile s-au oprit in vara. Stiu ca s-au reluat de ceva timp si acum il astept sa vina. Mi-ar fi si mie mult mai simplu daca am fi doi romani aici, plus ca ne stim foarte bine."

"Noi avem jucatori buni pe toate posturile, dar prin munca si ambitie, usor-usor Budescu se va impune."

"Ar avea si sansa de a juca in Champions League. Aceeasi sansa o va avea probabil si la Steaua, dar in Arabia se va duce poate doar pentru partea financiara.", a spus Matel la Dolcesport.

Matel si Budescu au fost colegi la Astra timp de patru sezoane.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies