Reghe are un aliat surpriza in conflictul cu FRF pe seama jucatorilor Stelei! Iordanescu Jr: "Il inteleg perfect, si eu imi doresc acelasi lucru"

Autor: Sport.ro
Joi 24 Decembrie 2015, 14:14

	Reghe are un aliat surpriza in conflictul cu FRF pe seama jucatorilor Stelei! Iordanescu Jr: "Il inteleg perfect, si eu imi doresc acelasi lucru"

Laurentiu Reghecampf nu vrea sa isi lase jucatorii sa mearga in cantonamentul nationalei din luna ianuarie.

Antrenorul Stelei are parte de un aliat surpriza in ceea ce s-ar putea transforma intr-un nou conflict intre Steaua si Federatie pe seama jucatorilor de nationala.

"Il inteleg pe Laurentiu ca isi doreste jucatorii la pregatire, pentru ca stiu cat de tare imi doresc si eu acest lucru. Mai ales el, care a venit recent. Il inteleg ca vrea sa aiba toti jucatorii la pregatire."

"Dar inteleg si pozitia nationalei, pentru ca primeaza interesul echipei nationale. Nu mai e vorba de un moft al selectionerului, ci de interesul nationalei si un turneu final."

"Si eu mi-as dori sa am toti jucatorii in iarna. Nu stiu daca vor fi convocati si de la Pandurii, dar mi-as dori sa ii am pe toti in lot", a spus Edi Iordanescu la DigiSport.

Laurentiu Reghecampf isi doreste sa aiba in cantonamentul din aceasta iarna tot lotul, inclusiv jucatorii aflati in vederile selectionerului pentru Euro 2016.

De cealalta parte, Anghel Iordanescu ii transmite lui Reghecampf sa inteleaga faptul ca echipa nationala are prioritate in urmatoarele luni.

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies