Stranieri

Agentul lui Ionuț Radu îi ia apărarea portarului român și îl atacă pe Handanovic: „Nu cred că a vorbit cu el după meci!” 

Ionuț Radu (24 ani) trece prin momente grele în carieră, în special după înfrângerea suferită de Inter cu Bologna, 1-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 14:55
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 14:57

Portarul român a jucat doar două meciuri pentru Inter în acest sezon, unul în Cupa Italiei, iar pentru cel de-al doilea a fost titularizat în ultimul moment, după ce Samir Handanovic a acuzat probleme medicale chiar înainte de startul meciului. Ionuț Radu a gafat decisiv la al doilea gol al Bolognei, care i-a distrus șansele lui Inter de a reveni pe primul loc în campionat, aflându-se la două puncte în spatele lui AC Milan. 

Agentul lui Ionuț Radu iese la atat: „Vrea să plece de la Inter! Coechipierii și Inzaghi l-au apărat, mai puțin Handanovic!”

Oscar Damiani, fotbalist de top în anii '70-'80, este în prezent agentul lui Ionuț Radu, iar după meciul cu Bologna a sărit în apărarea jucătorului său. Italianul a ținut să evidențieze lipsa de minute a portarului român, despre care a spus că va pleca de la Inter la finalul sezonului, în special după decizia de a-l transfera pe Andre Onana, de la Ajax. 

Mai mult decât atât, impresarul goalkeeper-ului a lăudat atitudinea jucătorilor și antrenorului lui Inter, care au încercat să îl protejeze pe Radu la finalul meciului de camere, în timp ce se îndrepta pierdut spre vestiare, atacându-l însă pe portarul titular Samir Handanovic, despre care a dezvăluit că nici nu ar fi vorbit cu românul. 

„Radu a făcut o greșeală, însă a avut și mult ghinion. Este un portar puternic și are un caracter mare. Alegerea lui este să plece pentru că Inter l-a luat pe Onana, poate că a fost neliniștit și din cauza acestei situații și pentru că a fost trimis în teren în ultimul moment. Greșeala rămâne, însă este un portar mare și va continua să demonstreze asta. 

A jucat doar un meci în Cupa Italiei, i-am apreciat pe Inzaghi și pe coechipierii săi care l-au apărat, cu toții mai puțin Handanovic, care nu cred că a vorbit cu el!”, a declarat Oscar Damiani pentru Radio Goal citat de CalcioNapoli 24

Modifică setările cookies