Stranieri

Gestul lui Handanovic în fața lui Ionuț Radu, după gafa comisă, nu a trecut neobservat! Ce a făcut căpitanul lui Inter

Ionuț Radu (24 ani) a fost titular în duelul dintre Bologna și Inter, 2-1, partidă restantă din etapa cu numărul 20 din Serie A. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 07:58
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 08:06

În cazul unei victorii, nerazzurrii ar fi avut un avans față de AC Milan în lupta la titlu. Ionuț Radu a fost titularizat pentru prima dată în Serie A în acest sezon de Simone Inzaghi, însă prestația sa a fost departe de cea dorită. Portarul român a gafat decisiv la golul victoriei înscris de Sansone. 

Reacția lui Samir Handanovic după gafa lui Ionuț Radu

Goalkeeper-ul român l-a înlocuit în ultimul minut pe Handanovic, portarul titular, în poarta lui Inter, după ce căpitanul nerazzurrilor a acuzat contracturi la abdomen. Gafa l-a marcat pe Ionuț Radu, iar la finalul meciului a fost surprins de camere, mergând debusolat către vestiare, consolat fiind de coechipierii săi, care au încercat să îl „scape” și de camerele de filmat. 

Ce s-a mai remarcat însă a fost gestul lui Samir Handanovic, surprins mergând pe lângă Ionuț Radu, care începuse să plângă, fără să se uite în direcția sa, îndreptându-se spre vestiare. Presa italiană a scris despre acest lucru, evidențiind reacția rece a goalkeeper-ului sloven. 

„După fluierul final, Ionut Radu, dezamăgit de greșeala care i-a oferit victoria Bolognei, a izbucnit în lacrimi de disperare. Fostul portar al lui Genoa a conștientizat că eroarea sa o poate costa titlul pe Inter și nu și-a putut găsi liniștea.

S-a discutat însă și despre reacția căpitanului lui Inter, Samir Handanovic. Portarul titular al nerazzurrilor, care a cedat postul miercuri seară din cauza unei accidentări, nici nu și-a întors privirea către coechipierul său care plângea și s-a dus direct la vestiare.

În același timp, Correa, Cordaz si Dumfries au încercat să-l consoleze pe Radu. Fundașul olandez a devenit chiar protagonistul unui gest frumos, punându-se în fața camerelor pentru a le împiedica să reia disperarea coechipierului său. Pe scurt, două reacții complet opuse”, informează eurosport.it, conform Eurosport. 

Modifică setările cookies