Stranieri

„Cu siguranță nu va fi vina lui dacă Inter pierde titlul!” Zenga a vorbit despre gafa lui Ionuț Radu din meciul cu Bologna

Ionuț Radu (24 ani) a gafat decisiv în meciul dintre Bologna și Inter, 1-2, iar echipa sa a ratat șansa de a redeveni lider în Serie A. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 12:51
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 12:53

Portarul român l-a înlocuit pe Samir Handanovic în ultimul moment, după ce slovenul a acuzat probleme medicale. Radu a comis o gafă mare în minutul 81, la primul său meci ca titular în campionat în acest sezon, iar Sansone a profitat pentru a aduce victoria echipei sale. Astfel, Inter a ratat ocazia de a trece pe primul loc în Serie A și se află la două puncte în spatele lui AC Milan. 

Walter Zenga a vorbit despre gafa comisă de Ionuț Radu în meciul cu Bologna 

Walter Zenga (62 ani), fost portar la Inter din 1982 până în 1994, a vorbit în presa italiană despre eroarea lui Ionuț Radu, despre care nu crede că este decisivă în lupta la titlu. Antrenor ultima dată la Cagliari, Zenga i-a analizat prestația goalkeeper-ului român și a ținut să evidențieze momentul în care coechipierii lui Radu au mers să îl susțină la finalul meciului. 

Totodată, Walter Zenga i-a oferit și un sfat prețios lui Ionuț Radu, punctând că trebuie să demonstreze că are personalitate. 

„Greșeala lui Radu este evidentă, dar e prea ușor să dai vina pe Radu pentru tot. E corect să dăm vina pe cei mai slabi? Mai sunt 4 meciuri în acest sezon, iar dacă Inter pierde titlul, cu siguranță nu va fi vina lui Radu.

Nu știu dacă Handanovic se va întoarce duminică pe teren, dar am văzut lucruri importante, l-am văzut pe Dumfries acoperind camera, pe Dimarco, Correa și Cordaz înveselindu-l pe Radu și sunt sigur că toată lumea din vestiar a făcut asta.

Dacă Radu va juca la Udinese, va trebui să aibă puterea de a reseta totul și de a începe de la zero. Dacă ar fi făcut meciul vieții sale la Bologna, nu e ca și cum ar fi putut intra data următoare pe teren gândindu-se: 'Sunt un fenomen', pentru că greșeala așteaptă chiar după colț.

La fel, acum, nu trebuie să creadă că este cel mai slab, toți au greșit vreodată. Nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Să demonstrezi că ai personalitate este cel mai important lucru în ziua de azi”, a declarat Walter Zenga conform Gazzetta dello Sport

Modifică setările cookies