FABULOS! Stanciu e al doilea din Europa! Ronaldo, Messi, Mbappe si Neymar nu prind nici top 25. Cine e cel mai bun fotbalist al startului de sezon
Joi 11 Octombrie 2018, 15:56

FABULOS! Stanciu e al doilea din Europa! Ronaldo, Messi, Mbappe si Neymar nu prind nici top 25. Cine e cel mai bun fotbalist al startului de sezon

Nicolae Stanciu ar trebui sa salveze postarea publicata de un scouter ceh pe Twitter!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Jan Riha, analist si scouter, a creat un algoritm de evaluare pentru fotbalisti bazat pe 41 de indicatori. Conform lui Riha, Stanciu e al doilea jucator al momentului in Europa. Pe primul loc e pustiul-minune Dominik Szoboszlai (17 ani). Aflat in proprietatea lui Red Bull Salzburg, Szoboszlai e imprumutat in liga secunda din Austria, la Liefering, dar e deja anuntat drept una dintre marile lovituri ale viitorului.

Stanciu vine imediat dupa maghiar in topul lui Riha. Analistul specifica faptul ca valoarea campionatelor a influentat coeficientul fiecarui fotbalist, insa chiar si in aceste conditii cifrele lui Stanciu sunt impresionante. Din top 5 campionate, doar Kroos si Rakitic prind locuri in primii 25 de jucatori ai Europei.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen