LITUANIA - ROMANIA, LIVE, LA PRO TV | "Sper sa nu se repete istoria din Kazahstan!" Stanciu, "intepaturi" pentru rivali: "Nu vreau sa par arogant si lipsit de respect!"
Miercuri 10 Octombrie 2018, 19:46

LITUANIA - ROMANIA, LIVE, LA PRO TV | "Sper sa nu se repete istoria din Kazahstan!" Stanciu, "intepaturi" pentru rivali: "Nu vreau sa par arogant si lipsit de respect!"

Meciurile Romaniei cu Lituania si Serbia se vad in direct la PRO TV. PRO X transmite partidele nationalei de tineret.

Nicolae Stanciu are emotii in privinta gazonului sintetic din Lituania. Stanciu nu si-ar dori sa se repete experienta din Kazahstan acolo unde "tricolorii" au jucat tot pe un teren sintetic si nu au reusit sa castige meciul.

Stanciu este insa increzator si spune ca nationala Romaniei este mai buna decat cea a Lituaniei, iar victoria baietilor lui Contra ar fi un rezultat normal.

"Nu cred ca e important cine marcheaza, e important sa castigam si sa luam toate cele trei puncte. Am vazut poze pe internet cu terenul, sper sa ne adaptam rapid. Nu avem amintiri placute din Kazakhstan unde am jucat tot pe teren sintetic si speram sa nu se repete istoria. Nu vreau sa par arogant si lipsit de respect, dar cred ca suntem mai buni decat ei. Dar trebuie sa aratam asta in teren. Probabil, terenul sintetic va echilibra sansele pentru ei", a declarat Nicolae Stanciu la conferinta de presa.

Lituania - Romania se va disputa joi seara, ora 21:45, si va fi transmis in direct pe Pro TV.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească