„Toată lumea spune că sunt iubita lui!” Mama unui jucător din Liga 1 întoarce toate privirile în tribune: „Au amuțit toți!”

Antonio Sefer Geanina Sefer Rapid Stiri Geanina Sefer, mama lui Antonio Sefer
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 10:27
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 10:31

Mama lui Antonio Sefer (21 ani) este o adevărată apariție la meciurile fiului său. 

Cunoscută susținătoare a jucătorului Rapidului, Geanina Sefer (44 ani), uimește la fiecare apariție datorită aspectului său. Chiar fotbalistul a recunoscut că toti prietenii săi sunt impresionați de mama acestuia, pe care mulți au confundat-o fie cu o iubită, fie cu sora lui. 

Antonio Sefer: „Ea este tot universul meu!”

Pe cei doi îi leagă o relație extrem de apropiată mamă-fiu, mai rar întâlnită, iar jucătorul echipei nou-promovate în Liga 1 a declarat chiar că mama sa este universul său. 

  • Geanina Sefer, mama lui Antonio Sefer

”Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă 'ce face mama, nu ce fac eu', pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club.

Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama! Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a dezvăluit Antonio Sefer pentru Digi Sport

Geanina Sefer, confundată cu iubita jucătorului 

Mama fotbalistului nu se sfiește să recunoască faptul că nimeni nu crede că este mama lui, iar de cele mai multe ori a fost confundată. 

”Relația noastră este specială. El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlintă mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui. Nici aici, nici când am fost în Olanda.

Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui”, a spus Geanina Sefer. 

Aceasta merge la toate meciurile fiului său, susținându-l indiferent de rezultat. Mai mult, Geanina a dezvăluit un episod în care i-a pus la punct pe cei care îl criticau pe Antonio într-un meci mai slab. 

„S-a întâmplat la mine, în Galați, într-un meci în care lui Toni nu ieșea pur și simplu nimic. Ca de obicei, eu eram în tribună și stăteam lângă niște cetățeni nervoși.

Îl tot injurau pe Toni în toate felurile, îl înjurau de mamă, ca de tată nu se poate. După ce am văzut că nu contenesc să-l jignească pe Toni, atunci m-am ridicat în picioare și am spus: 'eu sunt mama lui!'.

Atunci, au amuțit cu toții. Au lăsat capul jos, nici nu mă mai priveau, nu mai spuneau nimic”, a povestit aceasta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!