Fotbal intern

Antonio Sefer, declarație războinică după ce ce a fost eliminat. Ce l-a determinat să intervină în bătaia generală

Antonio Sefer (21 de ani) regretă că a luat cartonaș roșu pe finalul partidei cu FCSB (1-0), din etapa a cincea a Ligii 1, dar susține că a intervenit pentru "a-și apăra fratele". În urma body-check-ului aplicat lui Sorin Șerban, fundașul stânga al roș-albaștrilor, rapidistul a luat roșu direct. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 09:17
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 09:29

Rapid - FCSB 1-0, meci din runda a cincea a Ligii 1, a fost un meci presărat cu multe faulturi dure și momente tensionate, mai ales în actul secund. 

Arbitrul Marian Barbu a scăpat jocul din mână, iar scenele care nu au ce căuta pe un teren de fotbal s-au ivit tot mai des spre finalul confrutării de pe Național Arena, unde au fost prezenți aproape 40.000 de spectatori. 

Intrat în partea a doua a meciului, Antonio Sefer a fost eliminat pe finalul partidei, după ce a intervenit într-un conflict iscat între Sorin Șerban și Claudiu Belu-Iordache. Sefer (22 de ani), component al naționalei olimpice, s-a îndreptat vijelios spre Sorin Șerban, pe care l-a "tamponat" ca la fotbal american. 

Centralul Marian Barbu le-a arătat cartonașul roșu și fundașului stânga de la FCSB, și lui Antonio Sefer. 

„M-a luat valul la final, am avut o ieșire necontrolată. M-am dus să-l apăr pe Belu, cum să-l las singur!? E fratele meu. Am fost doi și important e că i-am bătut și în teren, și în afara terenului. Nu ca la rugby. Suntem o familie, sărim unul pe altul. 

Este o greşeală, sper să nu o mai repet. Putem să pierdem un meci pe o asemenea greşeală. Nu se aştepta nimeni să avem aceste rezultate, suntem o echipă puternică, sperăm să nu luăm niciun gol. Sperăm să nu luăm gol, dar să câştigăm. Îi lipsea fotbalului românesc un derby ca acesta”, a declarat Antonio Sefer, la finalul partidei. 

Născut în Galați, Antonio Sefer a fost transferat de Rapid în 2019, de la formația olandeză Groningen. Mijlocașul giuleștenilor mai are contract cu formația finanțată de Victor Angelescu până pe 30 iunie 2023.

- 400.000 de euro e cota lui Sefer, fotbalist format de Oțelul Galați

Modifică setările cookies