„S-au bucurat de întâlnirile secrete!” Noi detalii incendiare despre Shakira și Lewis Hamilton 

Shakira Lewis Hamilton Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 August 2023, 19:03
Data actualizarii: Marti 01 August 2023, 19:20

Shakira (46 ani) s-a despărțit de Gerard Pique (36 ani) în urmă cu un an, dar pare pregătită să își refacă viața. 

Cântăreața columbiană a anunțat despărțirea de tatăl copiilor săi în urmă cu mai bine de un an, iar acum pare să își fi regăsit fericirea. Despre Shakira s-a scris întâi că a fost curtată de Tom Cruise, iar acum presa internațională anunță că ar avea o relație cu multiplul campion mondial din Formula 1, Lewis Hamilton. 

Cei doi au fost surprinși împreună pe yacht după Marele Premiu de Formula 1 din Miami, iar apoi artista a mai apărut la etapele din Barcelona și Silverstone. Shakira și Hamilton fiind fotografiați împreună și în capitala Cataluniei. 

Shakira și Lewis Hamilton, împreună în Ibiza

Un paparazzi care a urmărit-o pe cântăreață a vorbit despre relația cu Lewis Hamilton, dezvăluind că cei doi s-au întâlnit „de trei ori în vila din Ibiza” unde Shakira a stat la începutul lunii: „Când angajații au plecat, cântăreața a rămas singură cu bodyguard-ul său și a fost vizitată de Hamilton”. 

Conform acestuia, Shakira și Hamilton s-au aflat pe aceeași insulă, însă cântăreața nu și-a părăsit locuința decât de două ori „o dată să se vadă cu Bizarrap (n.r. cântăreț argentinian) și o dată să ia cina cu Hamilton”, citează The Sun

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!