GALERIE FOTO Lewis Hamilton, pe yacht cu o tânără de 20 de ani la câteva zile după ce a petrecut în club cu Shakira 

Lewis Hamilton Ibiza Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 22:23
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 22:23

Lewis Hamilton (38 ani) a profitat de pauza dintre etapele de Grand Prix de la Formula 1 pentru a merge câteva zile în vacanță. 

Multiplul campion mondial a sărbătorit în stil mare clasarea pe locul al treilea weekend-ul trecut, la Marele Premiu din Formula 1 din Marea Britanie. Lewis Hamilton a fost văzut în club alături de Shakira, cu care s-a scris că ar forma un cuplu. Cântăreața a fost surprinsă pentru a treia oară la Formula 1 în acest an, în Miami, Barcelona și acum Silverstone. 

Cei doi au petrecut în club până dimineața, după cum a informat presa britanică, deși nu au mai fost fotografiați împreună. Englezul a zburat ulterior în Ibiza, iar acolo a fost surprins pe yacht, alături de două tinere extrem de sexy. 

Lewis Hamilton a apărut pe yacht cu două tinere sexy

Pilotul Mercedes a fost fotografiat de paparazzi pe yacht împreună cu Jenny Stray Spetalen, fiica de 20 de ani a omului de afaceri norvegian, Oystein Stray Spetalen, dar și cu Eiza Gonzalez, cunoscută actriță mexicană. Imaginile au strânit imediat reacții. 

Shakira însă se pare că a rămas în Anglia, acolo unde a fost surprinsă la Wimbledon, în tribune la semifinalele de la masculin. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!