VIDEO „Shakira mă urmărește pe TikTok!” Cum a reacționat Gerard Pique după ce a auzit asta în direct 

Gerard Pique Ibai Llanos Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 10:07
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 10:13

Shakira (46 ani) și Gerard Pique (36 ani) s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an. 

Cei doi s-au separat după 12 ani de relație, iar despărțirea nu a fost deloc una liniștită, cântăreața lansând mai multe piese în care își atacă fostul partener. Gerard Pique și-a refăcut viața și a apărut la scurt timp de la despărțire alături de noua iubită, Clara Chia, care a fost și ea „ținta” Shakirei într-o piesă. 

Relația dintre Shakira și fostul fotbalist este una extrem de tensionată, cei doi nereușind să se înțeleagă nici măcar de dragul celor doi băieți pe care îi au împreună. Cu toate astea, Pique a lăsat-o pe cântăreață să se mute în Miami împreună cu copiii. 

Reacția lui Gerard Pique după ce prietenul său a menționat-o pe Shakira 

Aflat în timpul unei transmisiuni în direct, alături de bunul său prieten Ibai Llanos, streamer cunoscut pe Twitch, Gerard Pique a ajuns în centrul atenției cu reacția sa. Ibai a spus, de nicăieri, în timpul unei discuții: „Ce sens are că mă urmărește Shakira pe TikTok?” 

Fostul fundaș a rămas inițial mut, iar apoi a răspuns, vizibil iritat: „Vă dați seama? Apoi zici ritm, ritm... ce legătură are asta cu discuția?” Persoanele aflate în platou au început să râdă, astfel că Gerard Pique a continuat: „Haide, bifat. Clar nu are nicio legătură. Începi o problemă așa de manual, ce treabă aveau sancțiunile pe care le discutam cu subiectul pe care l-ai deschis tu?” 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!