Lewis Hamilton, deranjat de situația cu Shakira! Ce l-a enervat pe multiplul campion mondial 

Lewis Hamilton Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iulie 2023, 18:24
Data actualizarii: Joi 20 Iulie 2023, 18:25

S-a scris în repetate rânduri că Shakira și Lewis Hamilton ar forma un cuplu, după ce au fost surprinși de câteva ori împreună. 

De-a lungul ultimelor luni, despre cântăreața columbiană, care s-a despărțit oficial în urmă cu un an de tatăl copiilor săi, Gerard Pique, s-a scris că s-ar întâlni cu diferite celebrități. Cel mai mult s-a insistat asupra unei posibile relații între ea și Lewis Hamilton, după ce a fost surprinsă inițial la Grand Prix-ul din Miami, iar cei doi au fost fotografiați la o plimbare cu yacht-ul. 

Shakira a apărut și la Grand Prix-ul din Barcelona, iar apoi a fost prezentă și la Silverstone, întărind tot mai mult speculațiile. Până în prezent, artista nici nu a confirmat și nici nu a dezmințit informațiile, însă au apărut noi detalii. 

Lewis Hamilton nu e mulțumit de situația cu Shakira 

În cadrul podcast-ului Mamarazzis, Laura Fa și Lorena Vazquez au făcut dezvăluiri de la cina pe care au avut-o Lewis Hamilton și Shakira, alături de mai mulți prieteni, după Marele Premiu al Spaniei. Cei doi au fost fotografiați la cină într-un restaurant luxos din Barcelona, iar acum au ieșit la iveală noi detalii. 

Cele două gazde ale podcast-ului au dezvăluit că Lewis Hamilton nu a fost deloc implicat în acea întâlnire, care ar fi fost organizată, de fapt, de echipa sa de publicitate. Mișcarea a fost văzută ca fiind pozitivă pentru imaginea celor doi, care au mai fost surprinși împreună. Cu toate astea, pilotul Mercedes ar fi sătul de situație, astfel că ar fi cerut echipei sale ca Shakira să nu mai aibă acces la boxa echipei sale. 

Sursele citate dezvăluie că Hamilton ar fi extrem de deranjat din cauza zvonurilor, considerând că Shakira vrea să lase de înțeles că există o relație între ea și multipul campion mondial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!