„Inima mea este frântă!” Aryna Sabalenka, mesaj sfâșietor după moartea lui Konstantin Koltsov

Aryna Sabalenka Konstantin Koltsov WTA Stiri Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov / Foto: X.com
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Martie 2024, 11:15
Data actualizarii: Joi 21 Martie 2024, 11:17

Aryna Sabalenka a reacționat pe rețelele de socializare, miercuri seară, după moartea lui Konstantin Koltsov, survenită luni la Miami.

Jucătoarea belarusă a spus că dispariția acestuia reprezintă pentru ea o "tragedie inimaginabilă" şi a confirmat că ea şi Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu.

"Moartea lui Konstantin este o tragedie inimaginabilă şi chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectaţi intimitatea mea şi a familiei sale în aceste momente dificile", a scris Sabalenka la Insta Story.

  • Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov / Foto: X.com

Aryna Sabalenka urmează să debuteze vineri, în turul doi la Miami, când va evolua cu spaniola Paula Badosa, una dintre cele mai bune prietene ale sale din circuit.

Koltsov s-ar fi sinucis

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov (42 de ani), iubitul jucătoarei belaruse de tenis Aryna Sabalenka, este tratată ca o "aparentă sinucidere", a anunţat, marţi, poliţia din Miami-Dade.

Konstantin Koltsov, care a jucat în NHL, campionatul nord-american de hochei pe gheaţă, a avut trei copii cu soţia sa, Iulia, de care a divorţat în 2020, înainte de a începe o relaţie cu Aryna Sabalenka.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!