GALERIE FOTO Prima reacție amplă a Arynei Sabalenka, după moartea suspectă a fostului iubit

Aryna Sabalenka Konstantin Koltsov Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 12:58
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 13:02

Aryna Sabalenka jelește după moartea fostului iubit, Konstantin Koltsov, decedat la 42 de ani, în Miami. 

Aryna Sabalenka (25 de ani) a avut parte de un început de an furtunos. 

Sportiva din Belarus a reușit apărarea titlului de campioană la Melbourne, trecându-și în cont al doilea titlu de mare șlem al carierei, dar a primit, la Miami, vestea morții fostului iubit, Konstantin Koltsov.

Aryna Sabalenka a jucat la Miami, în ciuda morții fostului iubit

Acesta a trecut în neființă la 42 de ani, în data de 18 martie, pe când Aryna Sabalenka se pregătea să debuteze în turneul de 1000 de puncte din Florida.

Știrea tragică a venit la cinci ani după ce tatăl Arynei Sabalenka, fost hocheist, la rândul său, a decedat la vârsta de 43 de ani.

Comentându-și situația grea, Aryna Sabalenka a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea acordată în clipele zbuciumate.

În timpul turneului de la Miami, Sabalenka le-a cerut fanilor tenisului să îi respecte intimitatea, în clipele profund dureroase. 

Numărul doi WTA le-a mulțumit fanilor pentru dragostea revărsată în această perioadă grea

„Vreau să îmi pun deoparte un moment pentru a le mulțumi fanilor pentru dragostea arătată în această perioadă grea. Cuvintele voastre frumoase înseamnă mult și le port în inimă în fiecare zi. Vă sunt recunoscătoare,” a transmis Aryna Sabalenka, prin intermediul platformei de socializare Instagram.

În ciuda contextului tragic, Aryna Sabalenka a jucat în turneul WTA 1000 de la Miami, în care a reușit să o învingă pe buna sa prietenă din circuit, Paula Badosa, 6-4, 6-3.

În turul al treilea, Sabalenka s-a oprit, după un meci de trei seturi cu ucraineanca Anhelina Kalinina, încheiat 6-4, 1-6, 6-1.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!