Ce cotă are Simona Halep pentru câștigarea Roland Garros 2024

Simona Halep Roland Garros 2024 Tenis Simona Halep
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Martie 2024, 10:16
Data actualizarii: Joi 21 Martie 2024, 10:16

Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa cu 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur al turneului WTA de la Miami.

La prima apariție în circuitul WTA, după o absență de un an și jumătate, sportiva din țara noastră a debutat încântător, câștigând setul întâi cu 6-1, dar a arătat un tenis neconvingător în finalul decisiv, după ce a acuzat dureri la umărul drept, spre sfârșitul manșei secunde.

Chiar dacă a jucat un singur meci în ultimele 19 luni, Simona Halep este văzută cu o șansă bună pentru câștigarea Roland Garros 2024, competiție pe care fostul lider mondial a mai câștigat-o și în 2018.

Românca are o cotă de 15 pentru o surpriză la turneul de la Paris, potrivit bookamerilor. Favorita numărul unu este Iga Swaitek, cu o cotă de 2.10, urmată de Aryna Sabalenka, cu o cotă de 5.50 și Coco Gauff, cu 10.

Halep și-a anunțat noul antrenor

Simona Halep (32 de ani) a jucat turneul WTA 1000 de la Miami fără antrenor în lojă, dar având susținerea căpitanului nejucător al echipei României, Horia Tecău. 

Situația se va schimba în sezonul de zgură, o dată cu întoarcerea în Europa. Halep a dezvăluit că l-a ales pe antrenorul Carlos Martinez pentru prima parte a acestui an. 

De origine spaniolă, antrenorul Carlos Martinez Comet (49 de ani) le-a antrenat pe rusoaicele Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, iar cel mai recent parteneriat l-a avut cu ucraineanca Kateryna Baindl. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!