Zenit: Nu avem oferte pentru Arshavin

Andrei Arshavin Barcelona Dick Advocaat Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Iulie 2008, 15:19
Data actualizarii: Luni 07 Iulie 2008, 15:42
Clubul rus a anuntat ca in momentul de fata nici un club din Premier League nu a inaintat vreo oferta pentru Arshavin.

Chelsea si Arsenal sunt in cursa pentru transferul rusului care a facut spectacol la Euro insa Zenit sustine ca singura echipa care a facut o oferta pana acum pentru Andrei Arshavin este FC Barcelona.

In momentul de fata Zenit a anuntat ca nu va accepta nici o propunere de discutii asupra transferului lui Andrei Arshavin cu nici un club.

"Singura oferta de transfer pe care am primito pana acum pentru Andrei Arshavin este din partea clubului Barcelona. Infomatiile din presa cum ca jucatorul s-ar afla deja in discutii cu Chelsea sunt total nefondate." informeaza clubul Zenit

Lui Arshavin i-a fost oferita o mica perioada de pauza din partea antrenorului Dick Advocaat in care sa-si lipezeasca mintea incat sa nu fie distras de toate aceste lucruri care apar in presa pe marginea posibilului sau transfer la o alta echipa si care nu il lasa se concentreze la fotbal.

"Dick Advocaat spune ca mintea mea este ocupata cu alte treburi in momentul de fata si trebuie sa iau o pauza, asa ca pana cand problema contractului meu nu este rezolvata e bine sa iau o pauza" a declarat Andrei Arshavin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!