„Domnule Zelenski, de ce vă bateți joc de români?” Reacție furioasă a lui Daniel Ghiță la vizita președintelui Ucrainei în România

Volodimir Zelenski Daniel Ghita klaus iohannis Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 17:25
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 17:30

Volodimir Zelenski a susținut o vizită oficială în România, prima de la declanșarea invaziei Rusiei. 

Președintele Ucrainei s-a întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul unei vizite oficiale care a avut loc în cursul zilei de marți. Daniel Ghiță, deputat PSD, fost kickboxer, a postat pe contul de Facebook un mesaj în care își exprima opinia împotriva lui Volodimir Zelenski. 

Daniel Ghiță: „Puțină demnitate, onoare, mai aveți, fraților?”

Fostul sportiv a lansat acuzații extrem de dure la adresa liderului ucrainean. 

„Se chinuiesc toți să-i pună covorul roșu unuia care duce cu forța românii din Herța și Bucovina la război, în timp ce ucrainienii lor sunt la petreceri prin România, bogați, conducând mașini de lux prin Pipera. Domnule Zelenski, de ce va bateți joc de românii din Ucraina și de România? 

De ce nu ne respectați ca națiune? Credeți ca suntem inferiori? Oare pe acești ucrainieni îi întreabă cineva de unde au bani de școli private, să-și cumpere vile de sute de mii de euro? Românii din Ucraina sunt umiliți si asupriți, în timp ce clasa politică vă întinde covorul roșu. 

Îmi este mie RUȘINE de ghioceii României! Puțină demnitate, onoare, mai aveți, fraților?

Acum un an mi-am permis să întreb: de ce nu controlează nimeni camioanele și navele cu grâne care veneau din Ucraina? Nu era voie să fie controlate! De ce?

Există informații că armele din Ucraina, donate și din banii UE, au fost vândute! S-a atacat cu ele Israel? Primeam informații că se face trafic de arme mascate cu transporturile de grâne! Demnitarii ucrainieni au fost în stare să fure banii donați pentru hrană, de la propriul popor, care este in suferința: ați vândut și arme?

Nu meritați respectul meu, domnule Zelenski, pentru că ați jignit poporul român! Bătrânii noștri mor de foame în casă, iar noi v-am primit cu respect la granițe. Ați primit bani de la noi! Am luat de la gura poporului nostru! Nu ați avut respect fața de toți românii si preoții români din Ucraina!

Sunt împotriva oricărei formă de război! Condamn atacul Rusiei în Ucraina, dar si pe cel din Israel! Ne lăudam cu inteligența artificială, dar am ajuns sa ne omorâm ca în Evul Mediu. 

Ce căutați în Parlamentul României, domnule Zelenski ? Când vorbim despre un tratat de pace?”, a scris Daniel Ghiță pe contul de Facebook. 

Daniel Ghiță - palmares

2012 It's Showtime Campion Mondial categoria grea

2010 K-1 World Grand Prix 2009 din Tokyo Finalist în primii 16

Campion Local Kombat la categoria grea

2005 WKN European Thai-boxing Campion la categoria grea

2002 Campion European de Muay Thai în Portugalia

2001 IFMA World Muay Thai Championships medaliat cu Bronz (+91 kg)

2000 Campion European de Muay Thai în Germania

Daniel Ghiță, 51 de victorii în circuit

"Samuraiul sălbatic" a strâns în kick-boxing 51 de victorii (41 prin KO) și a suferit 11 eșecuri. A învins nume mari ale circuitului, printre care Erol Zimmermann, Jamal Ben Saddik sau Dzevad Poturak. A luptat de la egal la egal, dar a fost învins de marele campion olandez Semmy Schilt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!