VIDEO EXCLUSIV „Dacă mă luptam cu Daniel Ghiță se umplea stadionul!” Gala lui Moroșanu este sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO Arena și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 22:54
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 22:58

Cătălin Moroșanu a vorbit despre prima gală Dynamite Fighting Show și despre duelul cu Daniel Ghiță.

Cătălin Moroșanu (38 ani) va organiza prima gală din acest an. La Torino, pe 28 ianuarie, de la 22:00, Florin „Rambo” Lambagiu (26 ani) și Bogdan Năstase (28 ani) vor face spectacol pentru românii plecați din țară, în direct pe PRO Arena și VOYO.

Prima gală Dynamite Fighting Show va fi pe 28 ianuarie, de la 22:00, în direct pe PRO Arena și VOYO

„Îmi doresc ca românii noștri să facă niște meciuri spectaculoase, îmi doresc ca la finalul fiecarui meci publicul să cânte 'Deșteaptă-te, române!'”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

„Moartea din Carpați” are încredere că românii vor lua cu asalt Torino pentru a urmări gala. De asemenea, Cătălin Moroșanu este convins că dacă lupta cu Daniel Ghiță (41 ani) s-ar fi concretizat, ar fi stârnit un interes uriaș. 

„Trebuie să se umple. Daca eu mă luptam cu Daniel Ghiță, clar se umplea stadionul”, a mărturisit fostul luptător K1. 

Cum evenimentul se ține în Italia, Cătălin Moroșanu nu a scăpat de întrebarea „pizza sau paste?”. Promoterul Dynamite Fighting Show și-a justificat alegerea cu o povestire din studenție. 

„Și când eram mic, student, mâncam pizza, rupeam pizza. Pizza din aia cu aluat gros, să mă satur!”, a povestit Cătălin Moroșanu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!