GALERIE FOTO „Aveam nevoie de puțin frig!” Wanda Nara a fugit la zăpadă și s-a pozat în bikini, iar turcii au înnebunit: „Cumnata mea” 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Februarie 2024, 14:59
Data actualizarii: Duminica 18 Februarie 2024, 15:03

Wanda Nara (37 ani) a profitat de această perioadă pentru a merge cu copiii la munte. 

Soția lui Mauro Icardi și-a luat copiii și a plecat la munte, pentru a se bucura de zăpadă. Wanda Nara și-a obișnuit deja urmăritorii cu ipostazele sexy în care se fotografiază și se expune în mediul online, iar acum și-a încântat din nou fanii. 

Într-o serie de fotografii de la munte, Wanda a postat una în care apare în lenjerie intimă, un sutien negru și chiloți tanga, dar poartă pe urechi câști de protecție pentru iarnă, de la Chanel. 

„Am fugit câteva zile la zăpadă, aveam nevoie de puțin frig. Și să împărtășesc timp cu copiii mei. Jocuri, sport și mâncare bună”, a scris Wanda în descrierea fotografiilor care au strâns peste 348.000 de aprecieri. 

Ce comentarii i-au lăsat turcii Wandei Nara 

Turcii au început să îi lase comentarii Wandei, profitând de forma mai slabă pe care o traversase Icardi. Fotbalistul a reușit să înscrie și să dea două assist-uri în victoria 3-2 cu Sparta Praga din Europa League, asta după patru meciuri fără gol marcat. 

„Uite, cumnata mea, nu te juca cu nervii mei, tratează-l cum trebuie pe șef. Bărbatul ăsta a fost nefericit câteva meciuri și nu poate marca, așa că ai grijă de el”, „Icardi, ai grijă de cumnata mea”, „Cumnată, ajunge!”, „Cumnata mea, șterge prima poză”, au fost câteva dintre comentariile turcilor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!