GALERIE FOTO Wanda Nara s-a lansat în muzică! Videoclip incendiar pentru melodia în care îl 'înțeapă' pe Mauro Icardi

Wanda Nara Mauro Icardi videoclip Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 23:28
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 23:47

Wanda Nara are o carieră de succes, fiind implicată în mai multe domenii la nivel profesional. 

Pe lângă faptul că este impresara partenerului ei, Mauro Icardi, Wanda Nara are o firmă de produse cosmetice, a lansat o colecție de lenjerie intimă, cochetează cu televiziunea, iar de curând s-a lansat și în domeniul muzical.

Argentinianca de 36 de ani a lansat melodia "Bad Bitch", melodie în care apare un pasaj ascuns la adresa iubitului ei, celebrul fotbalist de la Galatasaray.

"Mereu am obținut tot ce mi-am dorit/Mi-a plăcut, a părut sincer/L-am văzut și l-am dorit/L-am văzut și l-am dorit/L-am vrut și l-am avut/Știe că sunt bad bitch, bad bitch" sunt o parte din versurile cântecului.

De-a lungul timpului, relația dintre Wanda Nara și Mauro Icardi a fost marcată de mai multe certuri, sportivul fiind acuzat de infidelitate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Wanda Nara a confirmat că a fost diagonsticată cu leucemie

Wanda Nara a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează, dezvăluind cât de greu i-a fost, confirmând verdictul crunt.

Într-o sesiune de Q&A pe contul de Instagram, influencerița a fost întrebată de unul dintre urmăritori: „De ce boală suferi?”, iar răspunsul a fost unul complet sincer și neașteptat.

„Leucemie. La început îi spuneam: 'treaba aia pe care o am', apoi am putut să o numesc boală, iar acum îi spun pe nume. Îmi prezint scuzele față de cei care au simțit că trebuie să îmi ia fața în propriul timp”, a scris Wanda Nara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!