Wanda Nara leucemie Stiri

„Am leucemie!” Wanda Nara a confirmat diagnosticul cutremurător 

Wanda Nara (36 ani) trece prin momente delicate pe plan personal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 23:59
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 00:16

Încă din luna iulie presa din Argentina anunța că Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, ar fi fost diagnosticată cu leucemie, în urma unor analize de rutină pe care le făcuse. În acele momente, impresara fotbalistului nu a confirmat zvonurile, însă s-a arătat extrem de dezamăgită de faptul că presa a tratat subiectul, fără să i se dea ei șansa să vorbească despre asta. 

Ulterior, Wanda a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează, dezvăluind cât de greu i-a fost, iar acum a confirmat verdictul crunt. Într-o sesiune de Q&A pe contul de Instagram, influencerița a fost întrebată de unul dintre urmăritori: „De ce boală suferi?”, iar răspunsul a fost unul complet sincer și neașteptat.

„Leucemie. La început îi spuneam: 'treaba aia pe care o am', apoi am putut să o numesc boală, iar acum îi spun pe nume. Îmi prezint scuzele față de cei care au simțit că trebuie să îmi ia fața în propriul timp”, a scris Wanda Nara. 

Ce declara Wanda Nara în vară 

Jurnalistul Angel De Brito a oferit noi detalii legate de situația Wandei. Acesta a dezvăluit că Wanda este într-adevăr bolnavă, însă nu a precizat diagnosticul și a spus și când plănuiește inflencerul să facă un anunț în acest sens. Agentul se află în Milano, acolo unde va face tratament. 

„A fost o conversație amplă în care mi-a spus totul. Am întrebat-o pentru că mă gândeam că rămâne în Argentina, ținând cont de tot ce s-a zis în acest sens, iar Wanda mi-a confirmat. Mi-a confirmat că este bolnavă, desigur, cu nume și prenume, mi-a zis. Însă aleg să spună ea. Va povesti Wanda, pentru că am întrebat”, a explicat jurnalistul. 

Totodată, jurnalistul a punctat că Wanda vrea să vorbească despre tot în momentul în care se va mai liniști cu totul. 

„Am intrat în panică pentru că nu știam ce se întâmplă cu mine. Existau suspiciuni, însă puteau fi șase boli diferite, de aia nu îmi spuneau nimic. Eu îi spuneam lui Mauro: 'Voi muri și ei nu îmi spun'.

Mauro voia să se retragă din fotbal, sora mea s-a întors din vacanță, mama mea era la pământ, copiii plângeau din cauza a ceea ce auzeau din presă. Eu m-am făcut puternică, însă totul se destrăma”, a dezvăluit Wanda Nara conform marca.com.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!