GALERIE FOTO Wanda Nara a recunoscut că suferă de pagofagie: „Puțini oameni știu de ea!” Ce înseamnă asta  

Wanda Nara pagofagie Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Noiembrie 2023, 20:15
Data actualizarii: Sambata 04 Noiembrie 2023, 20:15

Wanda Nara (36 ani) a dezvăluit de curând că suferă de leucemie, iar acum a mai făcut o dezvăluire neașteptată. 

Soția lui Mauro Icardi a fost în centrul controverselor în ultimii ani, în majoritatea timpului fiind implicată chiar în scandaluri cu fotbalistul lui Galatasaray, pe care l-a acuzat și de infidelitate. Recent, Wanda a confirmat că a fost diagnosticată cu leucemie. 

Wanda Nara a dezvăluit că urmează un tratament și încearcă să își trăiască viața cât mai normal, pentru a nu se lăsa afectată de boală. Într-un interviu acordat recent, influencerița a recunoscut însă că are o dependență mai neobișnuită. 

Wanda Nara, dependentă de gheață 

Wanda a recunoscut că suferă de pagofagie, o tulburare psihică ce este caracterizată prin apetit pentru substanțe non-nutritive, în acest caz gheața. 

„Am o dependență despre care foarte puțini oameni știu, cea pentru gheață Nu știu dacă este normal. Când eram gravidă eram atât de disperată încât mergeam prin restaurante și ceream farfurii cu gheață. Senzația pe care gheața mi-o oferă este atât de satisfăcătoare”, a dezvăluit Wanda conform corrieredellosport.it

Mai mult decât atât, dependența Wandei a fost dusă atât de sus încât în timpul uneia dintre sarcini, Mauro Icardi a cumăpărat o mașină de gheață. 

„O mașină de gheață mai mare decât o mașină de spălat. Unii spun că ar fi din cauza lipsei de fier, însă valorile mele au fost întotdeauna bune și întotdeauna am avut această poftă”, a adăugat influencerița. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!