„A primit 25 milioane de euro!” Oferta uriașă cu care Gigi Becali putea să dea lovitura! Patronul FCSB a refuzat

Gigi Becali palat gigi becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 19:17
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 19:17

Gigi Becali este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din fotbalul românesc.

Finanțatorul de la FCSB are multe investiții pe lângă cea din fotbal, cea mai recentă fiind în imobiliare. Gigi Becali este cunoscut deja pentru transferurile de marcă pe care le-a făcut la echipă, dar și pentru jucătorii pe care i-a vândut unor echipe importante, Dennis Man fiind cel mai scump transfer din prima ligă a României. 

Patronul ar fi putut face însă o afacere și mai profitabilă, de pe urma căreia să încaseze peste 20 de milioane de euro, însă nu din fotbal. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit un „secret” de-ale lui Gigi Becali. 

Ofertele imense pe care Gigi Becali le-a refuzat 

Fostul oficial LPF a dezvăluit că Gigi Becali are mai multe oferte considerabile pentru „Palatul” din Aleea Alexandru pe care îl deține din 2006, când a plătit 7 milioane de euro către Steven Auschnitt pentru a-l achiziționa. Casa a fost construită în 1915, iar de când finanțatorul roș-albaștrilor a preluat-o a primit denumirea de „palat”. 

În ciuda ofertelor extrem de mari primite, Gigi Becali nu își dorește să renunțe la casa pe care oricum a cedat-o fetelor sale în acte.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro. A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a declarat Dumitru Dragomir conform fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!