Gigi Becali palat gigi becali Stiri

„A primit 25 milioane de euro!” Oferta uriașă cu care Gigi Becali putea să dea lovitura! Patronul FCSB a refuzat

Gigi Becali este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din fotbalul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 19:17
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 19:17

Finanțatorul de la FCSB are multe investiții pe lângă cea din fotbal, cea mai recentă fiind în imobiliare. Gigi Becali este cunoscut deja pentru transferurile de marcă pe care le-a făcut la echipă, dar și pentru jucătorii pe care i-a vândut unor echipe importante, Dennis Man fiind cel mai scump transfer din prima ligă a României. 

Patronul ar fi putut face însă o afacere și mai profitabilă, de pe urma căreia să încaseze peste 20 de milioane de euro, însă nu din fotbal. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit un „secret” de-ale lui Gigi Becali. 

Ofertele imense pe care Gigi Becali le-a refuzat 

Fostul oficial LPF a dezvăluit că Gigi Becali are mai multe oferte considerabile pentru „Palatul” din Aleea Alexandru pe care îl deține din 2006, când a plătit 7 milioane de euro către Steven Auschnitt pentru a-l achiziționa. Casa a fost construită în 1915, iar de când finanțatorul roș-albaștrilor a preluat-o a primit denumirea de „palat”. 

În ciuda ofertelor extrem de mari primite, Gigi Becali nu își dorește să renunțe la casa pe care oricum a cedat-o fetelor sale în acte.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro. A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a declarat Dumitru Dragomir conform fanatik.ro.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!